miercuri, 29 februarie 2012

Pisiceala, smiorcaiala si muuulta vrajealaa!

     Da..in ziua de astazi se pare ca doua vorbe, trei vrajeli si un zambet, aparent "sincer" este reteta perfecta pentru a pacali oamenii, care isi pun incredere in persoana respectiva. Ma uit in jurul meu si observ cata lume se lasa pacalita de "sinceritatea" falsa a multor persoane. Trebuie sa recunosc ca si eu fac parte, din pacate, din categoria oamenilor naivi.
     Desi, realizez cata vrajeala si minciuna e in jur, continuui sa ma incred in oameni, si sunt sigura ca sunt multi care mi se aseamana, dar totusi, asta este viata..cu bune, cu rele, cu vrajeli, smiorcaieli si minciunele...
     Maine este 1 Martia..Oficial incepe primavara..anotimpul meu preferat..Este timpul in care voi invata sa spun NU, nu vreau, nu stiu, nu-mi pasa persoanelor carora alteori spuneam "Da sigur, nici o problema..".
     Lasand acest aspect la o parte va urez tuturor o primavara frumoasa, senina, fericita, in care sa va bucurati din plin de frumusetea naturii, de viata, de prieteni si familie.

duminică, 12 februarie 2012

RIP Edi!

     Nu pot sa cred ca ai parasit aceasta lume. Dumnezeu te-a vrut acolo sus, te-a facut ingeras, de acolo ne vei veghea..iti vei veghea familia,pe Adi, pe noi..prietenii tai. Ai lasat goluri imense in sufletele noastre, in sufletele celor care te-au cunoscut.
     Te voi iubi mereu Edi, si te voi tine minte ca pe un luptator, un mare luptator. Ai luptat petru viata ta..Te vom iubi mereu Eduard! Odihneste-te in pace!
      Multumesc celor care, desi nu l-au cunoscut s-au oferit sa ne ajute cu un banut si un gand bun!

    R.I.P Eduard!:(

vineri, 10 februarie 2012

Autoritalile locale!!!

     Din cauza vremii, un tren cu aproximativ 500 de pasageri, se indreptau spre Bucuresti, din Galati cu trenul, si eu ramas inzapeziti prin Braila mai bine de 50 de ore. Desi meteorologii anuntasera vreme neprielnica, CFR-ul si-a dat acordul pentru plecarea trenului, tren in care se aflau si 9 jucatori de la Otelul Galati. Dupa un chin de 40 de ore, jucatorii echipei locale au fost preluati de un elicopter pentru a ajunge la Bucuresti si a pleca in cantonament.
     Aici a fost apogeul nesimtirii dupa parerea mea. Atatia oameni au ramas pentru inca alte 6-7 ore in frig pana la dezapezire, noroc ca autoritatile au trimis elicopter pentru fotbalisti, ca de..ei pierdeau cantonamentul. Nu am nimic cu acei fotbalisti, ei nu au nici o vina ca s-a intamplat asa, dar acest lucru dovedeste inca o data incompetenta autoritatilor locale. Atatea ore nu au fost in stare sa dezapezeasca drumul?..Ok..Poate nu s-a reusit dezapezirea, dar macar in acel elicopter puteau trimite niste provizii pentru restul oamenilor..Bine ca le-a dat un pahar de ceai si o mana de biscuiti. Erau femei insarcinate, sau cu copii mici, oameni bolnavi, dar se pare ca asta nu prea mai conteaza, ei nu aduc bani asa cum aduce o echipa de fotbal.
     RUSINE!!!