sâmbătă, 23 iulie 2011


"Voiam sa nu mai fiu copil,vroiam sa cresc
Voiam sa scap de centru',vroiam sa ma feresc
Voiam sa vad ce e in viata dar n'as fi vrut sa stiu
C'o sa'mi doresc pana la urma tot copil sa fiu!"

luni, 18 iulie 2011

Galati!!!

     Galatiul..Un oras dragut la malul Dunarii, cu tot felul de oameni, buni, rai, ca doar orice padure are uscaciuni. Dar avem si oameni de valoare!
     De aseara, Galatiul e super campion! Atat la box, cat si la fotbal! Lucian Bute, care e campion mondial de 9 ori, ne-a facut sa fim mandrii ca suntem romani, dar mai ales ca suntem galateni! La fel si echipa locala Otelul Galati! A castigat atat campionatul, cat si Supercupa! Nu..Nu sunt o microbista infocata, dar am tinut mereu cu echipa locala fiind galateanca!
    Acum, mai mult ca oricand sunt mandra de orasul meu, sunt mandra ca sunt galateanca!

duminică, 17 iulie 2011

!!!

     EU n'am avut play station, nici WIfi, eu m'am jucat de'a v'ati ascunselea. Trebuia sa mă duc acasă când se aprindeau luminile si mama mea nu mă suna pe mobil, ci striga "Vino acasă". Eu m'am jucat cu prietenii mei, nu pe chat, am vorbit cu ei.... Nu am avut gel antibacterian , ne'am jucat cu frunze si noroi si nimeni nu ne'a zis nimic.... Posteaza si tu dacă ai crescut band apa de la robinet si ai supravietuit :)..

miercuri, 13 iulie 2011

!

"Daca lumea si-ar vedea de treaba ei, am fi cu totii mai linistiti!"(S.C)

marți, 12 iulie 2011

Nu-i nimic

     Oricat de suparata sau  trista sunt, melodia asta imi da putere sa trec peste tot, ma binedispune!
RIP Laura Stoica

Daca-mi vine sa plang, plang si imi trece
Daca pierd spun mereu: "nu-i nimic"
Una calda si-apoi una rece
Astazi cad, maine iar ma ridic

luni, 11 iulie 2011

Mi-e atat de dor de noi cateodata...

     A trecut timpul, iar eu m`am vindecat de durere, de suparare! Acum iau supradoze de fericire, imi injectez in vene vise, fumez din ce in ce mai multa iubire!
     Nu..nu imi e dor de vreo iubire pierduta sau mai stiu eu ce altceva.Defapt nu imi e dor de nimic, e doar melancolia momentelor frumoase! Nu exista fericire, de care sa iti amintesti fara tristete!
     La momentul separarii eram trista, simteam ca lumea mea se prabuseste, pentru mine voi erati unviersul meu, cu voi imi petreceam 15 ore din 24, pentru voi am renuntat la cine tinea cu adevarat la mine, am renuntat la vise, la speranta! Nu imi mai pare rau ca v-am cunoscut. Faceti parte din trecutul meu, un trecut frumos. Intr-un fel ma bucur ca s-a intamplat ceea ce s-a intamplat, altfel, as fi trait in continuare in minciuna!
     Oricum, pentru mine acum conteaza ca sunt fericita, am alaturi oamenii pe care ii iubesc si care tin cu adevarat la mine. Si totusi uneori ... imi e atat de dor de noi cateodata!:(

duminică, 10 iulie 2011

Banii vorbesc?

     De ce banii trebuie sa ne conduca viata?De ce din pricina banilor nu putem fi ca toti ceilalti? De ce atunci cand nu ai bani esti vazut altfel? De ce majoritatea certurilor in familie sunt din pricina banilor?
     Numai cei ce au bani detin puterea? Numai cei ce au bani isi pot permite orice si pe oricine? M-am saturat sa ma las condusa de niste hartii idioate. Daca vrei sa traiesti, dai bani la doctori. Vrei sa treci clasa, dai bani la profi` , si multe alte astfel de exemple. Nu, nu condamn pe nimeni ca da bani, acesta este sistemul in ziua de astazi.
      Voi credeti ca banii aduc fericirea? Credeti ca daca ai bani iti poti mermite absolut orice? Cu banii poti cumpara chiar orice..?Poate doar pentru o perioada scurta de timp..pana la epuizarea resurselor. Dar asta este..Cand e greu ne adaptam..

  

marți, 5 iulie 2011

A iubi

“Sa iubesti inseamna sa risti sa nu fii iubit,Sa astepti inseamna sa risti sa simti durere ,Dar trebuie sa risti Pentru ca cel mai periculos lucru in viata e sa nu risti nimic ! “

Caracterul omonesc ma lasa des fara cuvinte!

     Te prefaci ca nu s-a intamplat nimic?Ai uitat tot ce ai facut vara trecuta?Ai uitat cate persoane au suferit din cauza ta?Acum tu esti victima..Te rog..scuteste-ma..Esti penibila!
     Acum toti iti gresesc, toti iti vor raul, tu esti acea fata buna, care e facut numai bine..Hapciu..Ma faci sa rad...Fetito..Nu iti va merge mult timp daca o tii in ritmul asta de victima a tuturor:)!La un moment dat toti isi vor da seama ce fel de persoana esti!
"Nu vedem ca sunt rele mai multe ca bune in ....NOI!"

luni, 4 iulie 2011

:(

     Off..Cat de mult in lipsesc anumite lucruri..si anumite persoane!

 "Nu stiu cum, nu stiu pe unde, nu stiu!"

sâmbătă, 2 iulie 2011