duminică, 10 iulie 2011

Banii vorbesc?

     De ce banii trebuie sa ne conduca viata?De ce din pricina banilor nu putem fi ca toti ceilalti? De ce atunci cand nu ai bani esti vazut altfel? De ce majoritatea certurilor in familie sunt din pricina banilor?
     Numai cei ce au bani detin puterea? Numai cei ce au bani isi pot permite orice si pe oricine? M-am saturat sa ma las condusa de niste hartii idioate. Daca vrei sa traiesti, dai bani la doctori. Vrei sa treci clasa, dai bani la profi` , si multe alte astfel de exemple. Nu, nu condamn pe nimeni ca da bani, acesta este sistemul in ziua de astazi.
      Voi credeti ca banii aduc fericirea? Credeti ca daca ai bani iti poti mermite absolut orice? Cu banii poti cumpara chiar orice..?Poate doar pentru o perioada scurta de timp..pana la epuizarea resurselor. Dar asta este..Cand e greu ne adaptam..

  

2 comentarii:

  1. Nu,banii nu pot cumpara vieti,nu pot cumpara prieteni adevarati(falsi vor fi mereu,mai ales daca le faci cinste sunt mereu cu tine),cu banii nu poti vindeca bolile,banii nu iti formeaza un caracter tocmai ok,banii te imping la mandrie de multe ori si te consideri mai bun ca toti.
    Banii sunt acul din carul cu fan,adica ceva care ar trebui sa fie mai putin important,insa de ei ai nevoie pt a manca,pt a trai intr-o casa insa nu ar trebui pusi pe primul loc...
    melodia "Vescan-Ne inchinam la bani" mi se pare ft potrivita..


    F :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banii nu cumpara sanatoatea..poate doar operatiile si medicamentele:-j

      Ștergere