sâmbătă, 21 iulie 2012

Voluntariatul, un pas spre educatie!

     Voluntariatul pentru mine este un pas spre educatie, ne dezvolta simtul civic, personalitatea. Am fost implicata in foarte multe proiecte de voluntariat si nu ratez nici o ocazie pentru a fi voluntara in continuare.
     Dupa cum cred ca bine stiti, firma AVON are si doua campanii sociale, este vorba despre campania ROZ cu cancerul la san si cea cu violenta domestica. De curand s-a deschis si la Galati un centru de voluntariat coordonat de CRISTINA DAVID, alaturi de care cautam sponsori ce doresc sa ne ajute la organizarea evenimentelor:
- fotografi
- cameramani
- florarii
- dansatori
- cantareti 
- firme care sa ne poata ajuta cu protocolul - sucuri, ape, prajituri...


- firme de amenajari la petreceri/nunti (pentru a ne aranja salile unde vom face evenimente)
- foarte important - locatie pentru evenimente/intalniri - restaurante, orice...
     Va rog din suflet, oricine ne poate ajuta sa ia legatura cu noi. Orice ajutor, oricat de mic conteaza enorm!
     
     “Campania Respectului pentru Femei este  foarte necesara intr-o societate unde mitul bataii rupte din rai este inca foarte de actualitate. Principalul motiv pentru care femeile continua sa ramana alaturi de agresor este ca ele considera ca violenta este una din problemele obisnuite intr-o familie. De aceea, pe termen lung, aceasta campanie isi propune sa educe tinerele femei ca violenta domestica este inacceptabila, fiind o incalcare a drepturilor omului”.


     Sub sloganul "Cancerul nu discrimineaza”, campania inceputa de Avon in 2002 si-a propus sa ofere femeilor o modalitate accesibila prin care acestea sa isi poata face controale periodice la san. 


Persoane de contact:
CRISTINA DAVIN- Fb:Avon CristinaDavid
STRAT ALINA-Fb: Alina Strat

MULTUMIM ANTICIPAT!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu