miercuri, 15 iunie 2011

PC-TC

     Multi ma intreaba de ce am ales sa intru intr-un partid politic! Uneori si eu ma intreb cum am ajuns eu la politica? In aceata organizatie am intrat deoarece am fost incantata de spusele unui prieten in legatura cu organizatia de tineret! Aici am cunoscut tot felul de persoane care m-au invatat ca politica nu e chiar asa de urata dupa cum se spune, cel putin nu la noi! Pentru ca suntem tineri, cu chef de viata, de distractie, imbinam utilul cu placutul!
     Pe langa munca (nu va imaginati ca e cine stie ce..e ceva ce face placere oricui ii place munca in echipa), mergem si la distractii. Spre exemplu am fost la Brates, la gratar.Am avut DJ, voie buna, glumele au fost in program, si distractia in toi!Baietii merg la fotbal, fetele la volei! Ocazional se mai tin si petreceri...
     Dupa parerea mea, organizatia de tineret a partidului conservator e echilibrata din toate punctele de vedere.Avem 10 vicepresedinti, 10 secretari, dar si o comisie de disciplina. Eu sunt o simpla membra, dar imi doresc sa ajung mai sus, iar presedintele nostru, Sandu Vali Viorel m-a invatat ca oricine poate ajunge sus daca isi doreste cu adevarat si daca lupta. Stiu ca pot mai mult, oricine poate mai mult si oricine poate ajunge mult mai sus decat este!
     Daca  cineva doreste mai multe detalii ma puteti contacta pe facebook: Alina Maria , sau printr-un comentariu! Si stiti vorba aceea..Incercarea moarte n-are..asa ca sunteti bineveniti vinerea la ora 17:50la sediul PC de langa agentia de voiaj CFR!
Poza facuta la campania "Apropiati-va de natura!"!


7 comentarii:

  1. chiar foarte interesant!!! felicitarii alii!>:D<..inca o fata cucapu pe umerii si de baza la organizatia d tineret!!:*:*:*:*..si cum ziceai si tu daca pornim de jos poate incet incet ajungem sus!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dobandit respectul meu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina,esti o fata de nota 20!din partea mea ai tot respectul si tot sprijinul !!te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu te pup:-*!!!Mercii de sprijin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Parca Stan era naspa si nu trebuie sa votam cu el, pentru ca durbaca e Dumnezeu si va castiga primaria Galati !? Iar va mintit si acu trebuie sa il pupati in dos pe stan, bravo ma bucur ... ia si asculta http://www.youtube.com/watch?v=0UT2E7o5Gkw

    RăspundețiȘtergere